Online Shopping

На што треба да внимавам кога пазарувам Online со myWorld?
Што се cookies?
Како да активирам cookies на мојот пребарувач?
Како можам да го деактивирам појавување на реклами на веб страница?
Како го добивам моите предности кога пазарувам онлајн со myWorld?
Кои Партнери ќе ми дадат cashback и Shopping Points за моите нарачки?
Дали ќе добивам предности од пазарување доколку пазарувам во online продавница која не е во листата на мојата земја?
Што да правам доколку една од моите online купувања не е евидентирана во прегледот на моите купувања?
Моето онлајн купување сè уште не е кредитирано по 90 дена. Како може да поднесете жалба за набавка што не е кредитирана?
Колкав е рокот за поднесување на жалби доколку моето online купување не е евидентирано?
Моето онлајн купување беше откажано без причина. Како можам да поднесам жалба за купувањето?
Кој е статусот на мојата жалба?