Online Shopping

Çfarë duhet të kem kujdes për të bërë blerje në internet me myWorld?
Çfarë janë cookies?
Si mund të aktivizoj cookies në shfletuesin tim?
How can I deactivate my adblocker?
Si mund të marr Shopping Benefits e mia kur bëj blerje në internet me myWorld?
Cilët Partners do të më japin Cashback dhe Shopping Points për porositë e mia?
A do të marr Shopping Benefits nëse blej produkte nga një dyqan në internet që nuk është i listuar për vendin tim?
Çfarë të bëj nëse një nga blerjet e mia në internet nuk regjistrohet në pasqyrën time të blerjes?
Blerja ime në internet nuk është kredituar ende pas 90 ditësh. Si mund të paraqisni një ankesë në lidhje me një blerje që nuk është kredituar?
Për sa kohë duhet të paraqes një ankesë nëse blerja ime në internet nuk është regjistruar?
Blerja ime në internet u anulua pa ndonjë arsye. Si mund të paraqes një ankesë në lidhje me blerjen?
Çfarë është statusi i ankesës sime?